Bilverkstad Mitsubishi Mora:

Bilverkstad som servar Mitsubishi i Mora

Vi på Peter Mattsson Bil AB är din . Vi hjälper dig som är mitsubishiägare och söker hjälp med att serva och underhålla din bil.

Behöver du en bilverkstad som kan Mitsubishi i Mora?

Är du mitsubishiägare som söker en auktoriserad serviceverkstad du kan känna dig trygg med? Då har du kommit rätt. Vi på Peter Mattsson Bil AB vill gärna bli din bilverkstad Mitsubishi Mora. Även du som kör något annat bilmärke är självklart välkommen.

Varför du ska välja oss

Hos Peter Mattsson Bil AB finns ett gediget kunnande och en servicementalitet som gör att du som kund känner dig välkommen, trygg och kan känna dig nöjd när du anlitar oss. Vi är en auktoriserad bilverkstad Mitsubishi Mora med omnejd. Nog är väl din Mitsubishi värd lite kärlek, så att den spinner vidare i många mil till?

Vad vi erbjuder för Mitsubishi

För dig som kör en lite äldre bil från Mitsubishi erbjuder vi Mitsubishi ekonomiservice. För en kostnad från 1395 kronor går vi igenom din bil och testar viktiga funktioner och delar. Vi byter oljefilter och motorolja, kollar ljus fram och bak, testar batteriet, kollar glykol och så gå bromsar och bromssystem igenom, liksom framvagn och bakvagn.

Så kommer du i kontakt med oss

Peter Mattsson bil AB finns på Mossvägen 22 i Mora. Du når oss via vår kontaktsida. Vi hoppas att få ett samtal eller ett mail från dig som söker bilverkstad för Mitsubishi i Dalarna, men vill påpeka att vi även tar oss an andra märken: här servar vi även Toyota, SAAB, Volvo och amerikanska bilar.

Bilverkstad Mitsubishi Mora

Hitta hit