Bilverkstad Saab Mora:

Bilverkstad för Saab i Mora med god service

Är du Saab-ägare och behöver komma i kontakt med en bilverkstad Saab Mora? Här har du en leverantör som håller vad den lovar, och som besitter den kunskap och erfarenhet som du som kund kan kräva. Välkommen till oss på Peter Mattsson Bil AB!

Din bilverkstad Saab Mora hjälper dig med äldre bil

Har du en lite äldre Saab 9-3 eller 9-5, eller kör du inte så mycket? Vår Saab 3D Original Service tar hand om dig och din bil på bästa sätt. Servicen utförs av en servicetekniker som har utbildats av Saab, och syftar till att din bil är driftsäker med en motor som fungerar som den ska. I detta arbete kollas och justeras bromvätska och kylarvätska, och motorolja och oljefilter byts ut. Servicen, som utförs av vår bilverkstad Saab Mora, är mycket prisvärd.

För dig som kör medelmycket

Du som använder din bil mycket behöver en grundligare årlig genomgång, och därför erbjuder vi som bilverkstad för Saab i Mora en service som heter Saab 3DX Original Service. Bilens driftsäkerhet säkerställs genom att motorns funktion och alla övriga funktioner i bilen kontrolleras. Till skillnad från vår mindre service kontrolleras slitagedelar som avgassystem, däck och stötdämpare. I den här servicen gör en fördjupad kontroll av bromssystem.

För dig som kör mycket

Som bilverkstad för Saab i Mora är vi stolta över att kunna rekommendera en service för dig som kör mycket, mer än de milbundna serviceintervallen i serviceboken. Det här är en service för dig som verkligen vill skämma bort din Saab. Den heter Saab 3DXL Original Service och är vår mest omfattande service. I detta paket gör vi allt från de övriga paketen, och kontrollerar även framvagn, avgassystem, bromssystem och andra viktiga delar mer grundligt.

bilverkstad saab mora

Hitta hit