Bilverkstad Toyota Mora:

Din bilverkstad Toyota Mora heter PM Bil AB

Söker du efter en bilverkstad Toyota Mora som kan sin sak? Välkommen till Peter Mattsson Bil AB. Här varvas noggrannhet, kunnande och erfarenhet med bra villkor, garantier och riktigt bra service. Välkommen till en bilverkstad som kan sin Toyota, i Mora med omnejd. Vi håller till på Mossvägen 22 i Mora. Hör gärna av dig för att boka tid.

Bilverkstad för Toyota i Mora som har bra service

Vi kan erbjuda en mycket bra service för dig som kör äldre Toyota, till ett förmånligt pris (endast 1695 kronor) och som rymmer en vägassistansförsäkring utan extra kostnad. Det är en skräddarsydd service som heter Toyota Trygghetsservice.

Vad ingår i Toyota Trygghetsservice?

I servicen ingår årlig service med byte av olja och filter, okulärbesiktning av tändsystem och luftfilter, kontroll av avgassystem, bromsrör, slangar, bromsledningar, bromsbelägg, bromsskivor och kontroll av batteri. Vi kontrollerar även eventuella läckage på kylare, växellåda och motor, och kollar andra viktiga saker som däck, belysning, elektronik med mera. Klart prisvärt. Kontakta oss om du behöver hjälp av en bilverkstad som hanterar Toyota i Mora.

Detta ingår i servicen

Som auktoriserad bilverkstad för Toyota i Mora är vi stolta över att kunna säga att trygghetsassitans ingår i vår mycket prisvärda trygghetsservice. Det ingår alltså utan extra kostnad i ett helt år, och gäller driftstopp som orsakats av maskinhaveri som är oförutsett, soppatorsk, punktering, borttappade bilnycklar, stöld eller skadegörelse.

Så gör du för att boka

Behöver du hjälp? Boka tid genom att kontakta oss här. Fråga efter Anders eller Peter, så hjälper vi dig.

 

Bilverkstad Toyota Mora

Hitta hit