Verkstad Mora:

Verkstad i Mora med gediget kunnande

Söker du en verkstad Mora? Peter Mattsson bil AB är en bilverkstad som servar Toyota, Saab och Mitsubishi. PM bil är en auktoriserad serviceverkstad med gediget kunnande uppdelat på fem anställda. Här finns en bred erfarenhet och ett fördjupat kunnande. Med sin kunskap står företaget redo att hjälpa dig med din krånglande bil, eller att hjälpa dig att ge lite välförtjänt kärlek till din trotjänare.

Vi vill bli din verkstad Mora

Vi på Peter Mattsson bil AB vill bli din verkstad Mora. Med det kunnande och den service som finns här kommer vi att göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd, och mer. Vi håller till på Mossvägen 22, och du når oss endera på telefon 0250 – 126 80, 0732-435169 eller via mailen info@pmbil.se. Om det gäller reservdelar mailar du anders@pmbil.se.

Auktoriserad verkstad

Peter Mattsson bil är auktoriserad verkstad Mora för Toyota, Mitsubishi och SAAB. Företaget är dessutom återförsäljare av reservdelar från Klintberg & way. Amerikanska bilar servas med originaldelar. Förutom de nämnda märkena servas även andra bilmärken. För dig som inte vill skruva och fixa med bilen själv kan det här vara alternativet för dig. Den som låter proffsen jobba kan vara säker på att få en bil som är i gott skick, i dag och i framtiden.

Tjänster

Peter Mattsson bil AB lagar stenskott och byter rutor på bilar, gör fyrhjulsinställningar och servar och hanterar air condition. När det gäller AC finns det en lång erfarenhet av felsökning. Förutom att vara en verkstad i Mora erbjuds även försäljning av däck, däckbyte och däckhotell. Så vad sägs om denna helhetsleverantör? Är du intresserad av att testa oss, ta kontakt.

Bilverkstad Mitsubishi Mora:

Verkstad Mora

Hitta hit