Bilverkstad Mora

Bilverkstad Mora

Välkommen till Peter Mattsson Bil, din bilverkstad i Mora. Vi är en professionell bilverkstad i Mora utför vi de flesta vanligt förekommande reparationerna och servicetjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från däckbyte, oljebyte och en grundgenomgång till större jobb så som byte av avgassystem och krockskador. Hos oss får du alltid personlig och trygg service till förmånliga priser.

Vi är auktoriserade för Toyota. Våra reservdelar till amerikanska bilar levereras genom Klintberg och Way.

Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att få den bästa servicen på din bil. Våra fordonsmekaniker är fullt utbildade och har många års erfarenhet inom branschen och arbete med just ditt bilmärke. Kommer du till vår bilverkstad i Mora ser vi också till att utföra din service snabbt och säkert.

En kvalificerad bilverkstad i Mora som erbjuder trygghetsservice

Toyota Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är äldre än 8 år. Vår trygghetsservice inkluderar bland annat byte av olja och filter, kontroll av batteri, avgassystem, bromsrör, växellåda, kylare mm. Vi erbjuder även en vägassistansförsäkring utan extra kostnad. För dig med Toyotabil i Mora med omnejd är vi det självklara valet som bilverkstad!

Tveka inte att boka din service online eller kontakta oss för mer hjälp. Vår hjälpsamma personal svarar mer än gärna på dina frågor och hjälper dig till rätt typ av reparationsservice på vår bilverkstad i Mora.

Välkommen till PM Bil- hela Dalarnas bilverkstad!

Bilverkstad Mora

Hitta hit