Bilverkstad Sälen

Bilverkstad Sälen

Välkommen till Peter Mattsson Bil i Mora. Vi är en komplett bilverkstad för dig i Sälen, Ludvika, Rättvik och Sveg. Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att få den bästa servicen på din bil. Våra fordonsmekaniker är fullt utbildade och har många års erfarenhet inom branschen och arbete med just ditt bilmärke. Kommer du från Sälen till vår bilverkstad i Mora ser vi också till att utföra din service snabbt och säkert.

En bilverkstad nära Sälen som tar emot många bilmärken

PM Bil är auktoriserade för Toyota. Våra reservdelar till amerikanska bilar levereras genom Klintberg och Way.

Vi är en professionell bilverkstad i närheten av Sälen som utför de flesta vanligt förekommande reparationerna och servicetjänster. Hos oss får du alltid personlig och trygg service till förmånliga priser.

En bilverkstad för dig i Sälen som erbjuder Toyota trygghetsservice

Toyota Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är äldre än 8 år. Vår trygghetsservice inkluderar bland annat byte av olja och filter, kontroll av batteri, avgassystem, bromsrör, växellåda, kylare mm. Vi erbjuder även en vägassistansförsäkring utan extra kostnad. För dig med Toyotabil i Mora, Malung, Sveg och Sälen är vi det självklara valet som bilverkstad!

Tveka inte att boka din service online eller kontakta oss för mer hjälp. Vår personal svarar mer än gärna på dina frågor och hjälper dig till rätt typ av reparationsservice på vår bilverkstad i närheten av Sälen. I Mora finner du oss. Välkommen!

Bilverkstad Sälen

Hitta hit