Bilverkstad Sveg

Bilverkstad Sveg

Välkommen till Peter Mattsson Bil i Mora. Vi är en komplett bilverkstad för dig i Sveg, Malung, Falun och Rättvik. Vi är auktoriserade för Toyota. Våra reservdelar till amerikanska bilar levereras genom Klintberg och Way.

Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att få den bästa servicen på din bil. Våra fordonsmekaniker är fullt utbildade och har många års erfarenhet inom branschen och arbete med just ditt bilmärke. Kommer du från Sveg till vår bilverkstad i Mora ser vi också till att utföra din service snabbt och säkert.

En bilverkstad nära Sveg som erbjuder trygghetsservice

Toyota Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är äldre än 8 år. Vår trygghetsservice inkluderar bland annat byte av olja och filter, kontroll av batteri, avgassystem, bromsrör, växellåda, kylare mm. Vi erbjuder även en vägassistansförsäkring utan extra kostnad. För dig med Toyotabil i Mora, Falun, Sälen och Sveg är vi det självklara valet som bilverkstad!

Som en professionell bilverkstad nära Sveg utför vi de flesta vanligt förekommande reparationerna och servicetjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från däckbyte, oljebyte och en grundgenomgång till större jobb så som byte av avgassystem och krockskador. Hos oss får du alltid personlig och trygg service till förmånliga priser.

Tveka inte att boka din service online eller kontakta oss för mer hjälp. Vår personal svarar mer än gärna på dina frågor och hjälper dig till rätt typ av reparationsservice på vår bilverkstad nära Sveg. I Mora finner du oss. Välkommen!

Bilverkstad Sveg

Hitta hit